"LUBUK KEK NO. 1 MALAYSIA"

Mamasab by Sabrina Bakery

Macam mana nak

Pilih Kek Anda

mamasab sabrina bakery Cake birthday
mamasab sabrina bakery order kek coklat

Penghantaran

Order dan kami akan uruskan penghantaran terus ke rumah anda.

mamasab sabrina bakery order kek mamalove
mamasab sabrina bakery order kek

Ambil di Kedai

Order dan ambil sendiri di mana-mana cawangan Mamasab terdekat (Petaling Jaya, Cyberjaya, Jalan Ipoh, Shah Alam, Johor Bahru, Pasir Gudang & Kuantan).

Cara

cara order kek mamasab sabrina bakery mobile 4

Download katalog Produk Mamasab. KLIK DISINI

Download katalog Produk Mamasab. KLIK DISINI

Biskut Raya

Cookies Viral muncul kembali dalam Mamasab Bakery. Tahun lepas lebih 100 ribu balang licin sebab agent-agent berebut stok. Tempah sekarang!!!  Klik /Tap pada gambar untuk lihat details produk.

Pakej Kek

Dapatkan 2 hingga 4 jenis kek dalam satu harga combo. Memang berbaloi. Klik /Tap pada gambar untuk lihat details produk.

Kambing Perap Mamasab

Kambing Perap Mamasab

KAMBING PERAP MAMASAB SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT… SEMERBAK BAU MENUSUK TERUS KE HATI! Kambing Perap berapi ni adalah produk mamasab yang sering sold out di setiap Cawangan Mamasab walaupun dah restock sebanyak 2 tan! Sayang2 rasa kenapa?

Kambing Perap Mamasab by Sabrina Bakery Headline
Kambing Perap Mamasab by Sabrina Bakery agen

KAMBING PERAP MAMASAB SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT… SEMERBAK BAU MENUSUK TERUS KE HATI! Kambing Perap berapi ni adalah produk mamasab yang sering sold out di setiap Cawangan Mamasab walaupun dah restock sebanyak 2 tan! Sayang2 rasa kenapa?

Sos Perap Berapi mamasab sabina bakery

Sos Perap Magic Serbaguna Mamasab

Menakjubkan 😱😱😱😱😱
Ternyata SOS PERAP BERAPI Mamasab banyak membantu makcik2 bawang😜😂 lagi2 terutamanya kaum ibu yg tak sempat nak masak, tak tahu menu apa nak masak untuk makan dengan tersayang . Senang GILERR…
Keluarkan sos perap berapi ni dari freezer, then toskan sekejap, perap ayam dalam 2 ekor lebih pastu set. Dah boleh grilled .
Bau dia lainmachiammm taw. Sampaikan rumah jiran sebelah pun terbau2 😍

Sos Perap Berapi mamasab sabina bakery

Sos Perap Magic Serbaguna Mamasab

Menakjubkan 😱😱😱😱😱
Ternyata SOS PERAP BERAPI Mamasab banyak membantu makcik2 bawang😜😂 lagi2 terutamanya kaum ibu yg tak sempat nak masak, tak tahu menu apa nak masak untuk makan dengan tersayang . Senang GILERR…
Keluarkan sos perap berapi ni dari freezer, then toskan sekejap, perap ayam dalam 2 ekor lebih pastu set. Dah boleh grilled .
Bau dia lainmachiammm taw. Sampaikan rumah jiran sebelah pun terbau2 😍

Untuk lihat produk mamasab yang lain sila download katalog 39 m/s

Pakej kek family, birthday cake, Pakej mini Pack, Kek hantaran,cookies, Tart…

Untuk lihat produk mamasab yang lain sila download katalog 39 m/s

Pakej kek family, birthday cake, Pakej mini Pack, Kek hantaran,cookies, Tart…

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order.

Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja, dan Alhamdulillah Mamasab kini telah mengorak langkah ke hadapan dan mempunyai 7 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya (HQ), Cyberjaya, Kuantan, Shah Alam, Jalan Ipoh, Pasir Gudang dan Johor Bharu. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Telefon /Whatsapp: 017-256 5083

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Jalan Ipoh

2-G-3A, Jalan Sultan Azlan Shah, Taman Bamboo, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Mamasab Pasir Gudang

 Lebuhraya Pasir Gudang, Johor Jaya, Johor Bahru, Johor

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

Mamasab Shah Alam

 78, Jalan Renang 13/26, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor

Mamasab Johor Bahru

No.62, Jalan Aliff Harmoni 3, Taman Damansara Aliff, 81200 Johor Bahru,

© All rights reserved