COMBO ABANG SADO MAMASAB

RM40

Combo Abang Sado Mamasab yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah Mengecewakan Uollsss!

✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja

Brownies Legend
Brownies Mixnut 
Nutella Gunung Berapi
Congo Bar

Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai.. Order sekarang!

BROWNIES LEGEND. Brownies yang menjadi igauan sekarang ni . Sememangnya LEGEND dari dulu sampailah sekarang. Team dah potong siap2 taw untuk senang dingap nanti. Nak tahu sendiri rasa Brownies Legend Mamasab macam mana? Jom order dan rasa sendiri.

Brownies sedap Combo Abang Sado brownies mamasab sabrina bakery delivery pj sentul cyberjaya puchong kajang

CONGOBAR. Runtuhan Coklat cip menghiasi Padang congobar. Setiap gigitan sayang2 akan merasai coklat cip yang meleleh & melekat Gigi sayang2 haha . Nak tahu sendiri rasa Congobar Mamasab macam mana? Jom order sekarang dan rasa sendiri.

Brownies sedap Combo Abang Sado brownies mamasab sabrina bakery delivery pj sentul cyberjaya puchong kajang

NUTELLA GUNUNG BERAPI. Kek untuk kesihatan dalam kesedapan..manis seperti api yang membakar kalori. Kek sihat yang sesuai untuk yang terasa nak makan kek tapi at the same time nak diet juga. Kek yang bagus juga untuk ibu emak mama mommy makan sebagai Milk Booster 😍❤🌹 . Kek ni di bake tak gunakan telur tau. So those yang ada allergy telur boleh la try kek ni. Bagi lepas ngidam tak dapat makan kek Sabrina Bakery yang lain. Hiks

Brownies sedap Combo Abang Sado brownies mamasab sabrina bakery delivery pj sentul cyberjaya puchong kajang

BROWNIES LEGEND MIX NUTS. Super kedut! Chewy! Sangat fudgy! Sangat Moist yummy! Ada mix nut on top.

Brownies Combo Abang Sado mamasab sabrina bakery brownies pj sentul cyberjaya puchong kajang

COMBO ABANG SADO MAMASAB

RM 40

Combo Abang Sado Mamasab yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah Mengecewakan Uollsss!.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja

Brownies Legend
Brownies Mixnut 
Nutella Gunung Berapi
Congo Bar

Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai.. Order sekarang!

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Sentul

 2 -47, Maxim Citylight Sentul, No 25 Jalan Sentul Perdana, Sentul.

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

© All rights reserved