COMBO DAHSYAT MAMASAB

RM40

Nak tahu apa combo paling berhantu dan paling laku keras di Sabrina bakery? Nie COMBO DAHSYAT namanya.

Apa yg dahsyat? Dahsyatnya sebab ada gabungan 4 kek dlm 1 kotak. So boleh pilih nk try yg mana dulu. Yg pasti saya pilih semuanya.. Sebab semua memang sedap!

Apa yang ada dalam Combo Dahsyat ni?

>Red Velvet Nutella
>Pandan Gula Melaka
>Pecan Butterscotch
>DFCC devil food chocolate Cake

Memang akan lekat nama Mamasab bakery di hati. Jom order sekarang. Anda boleh pilih untuk ambil kek sendiri di outlet mamasab terdekat atau kami uruskan penghantaran terus ke rumah anda.

RED VELVET NUTELLA. Kek red velvet yang dilapisi dengan cream cheese, dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia.

Combo Dasyat mamasab sabrina bakery cake Delivery Online

DEVIL FOOD CHOCOLATE CAKE (DFCC). Yang mana suka makan coklat pastu suka cheese juga, ni utk uols🤤 Kita geng! 🤣🤣 Dia punya cheese tak hagak-hagak tebal dia.. memang saja nk bagi orang teringat ingat siang malam hari hari sebulan setahun.

Combo Dasyat mamasab sabrina bakery cake Delivery

KEK PANDAN GULA MELAKA antara bestseller di Mamasab by Sabrina Bakery. Rasa lemak manis and wangi. Ramai yg suka and repeat order😍 Belum bukak je kotak dah bau semerbak daun pandan..tu belum rasa lagi 😆😆😆

Combo Dasyat mamasab sabrina bakery kek Putrajaya Delivery

PECAN BUTTERSCOTCH. Jom berkenalan dengan Pecan Butterscotch Mamasab by Sabrina Bakery 🤗. Kek dia vanilla sponge & ada special cream. So tak muak & ringan. Walaupun sejenis kek ringan, tapi bahan-bahan dia rich tau. Bau wangi roasted pecan + butterscotch sauce. Rasa dia pulak, of course la yummy 😄 Pada yang minat kek yang ringan & tak muak, boleh pilih Pecan Butterscotch. Ringan tak bermaksud tak premium, ditopping dengan fresh cream & caramelized pecan tu yang paling umphh..

COMBO DAHSYAT MAMASAB

RM 40

Nak tahu apa combo paling berhantu dan paling laku keras di Sabrina bakery? Nie combo dahsyat namanya.

Apa yang dahsyat? Dahsyatnya sebab ada gabungan 4 kek dalam 1 kotak. So boleh pilih nak try yang mana dulu. Yg pasti saya pilih semuanya.. Sebab semua memang sedap!

Apa yang ada dalam Combo Dasyat ni?

>Red Velvet Nutella
>Pandan Gula Melaka
>Pecan Butterscotch
>DFCC devil food chocolate Cake

Memang akan lekat nama Mamasab bakery di hati. Jom order sekarang. Anda boleh pilih untuk ambil kek sendiri di outlet mamasab terdekat atau kami uruskan penghantaran terus ke rumah anda. 

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order.

Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja, dan Alhamdulillah Mamasab kini telah mengorak langkah ke hadapan dan mempunyai 7 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya (HQ), Cyberjaya, Kuantan, Shah Alam, Jalan Ipoh, Pasir Gudang dan Johor Bharu. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Jalan Ipoh

2-G-3A, Jalan Sultan Azlan Shah, Taman Bamboo, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Mamasab Pasir Gudang

 Lebuhraya Pasir Gudang, Johor Jaya, Johor Bahru, Johor

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

Mamasab Shah Alam

 78, Jalan Renang 13/26, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor

Mamasab Johor Bahru

No.62, Jalan Aliff Harmoni 3, Taman Damansara Aliff, 81200 Johor Bahru,

© All rights reserved