COMBO JIMAT MAMASAB

Set MamaForLofa

RM90

FULAMAK !! 3 BIJI KEK 1 HARGA, SIAP JIMAT RM20 PULAK TU!

HARGA ASAL RM110, SEMPENA PROMO HEBAT CUMA RM90 JIMAT RM20.

Apa yang ada dalam set MamaForLofa ni?

1 kotak Brownies Saiz 7″
1 Kotak Congo bar Saiz 7″
1 Kotak Nettella Oat Bar Saiz 7″ (Nutella Gunung Berapi)

Grab sekarang atau perlu tunggu berjam2 sebab Mamasab memang sediakan fresh bake je tau…

BROWNIES LEGEND Brownies yang menjadi igauan sekarang ni . Sememangnya LEGEND dari dulu sampailah sekarang. Team dah potong siap2 taw untuk senang dingap nanti. Nak tahu sendiri rasa Brownies Legend MamaSab macam mana? Jom order dan rasa sendiri.

Combo Jimat Mama For Lofa Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery delivery
Combo Jimat Mama For Lofa Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery cake
Combo Jimat Mama For Lofa Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery Putrajaya
Combo Jimat Mama For Lofa Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery Putrajaya

CONGOBAR Runtuhan Coklat cip menghiasi Padang congobar. Setiap gigitan sayang2 akan merasai coklat cip yang meleleh & melekat Gigi sayang2 haha . Nak tahu sendiri rasa Congobar Mamasab macam mana? Jom order sekarang dan rasa sendiri.

Combo Jimat Mama For Lofa Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery Bangi Kajang
Combo Jimat Mama For President Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery
Combo Jimat Mama For Lofa Nutella Gunung Berapi Oat Bar Mamasab by Sabrina Bakery Gombak

NUTELLA GUNUNG BERAPI. Kek untuk kesihatan dalam kesedapan..manis seperti api yang membakar kalori. Kek sihat yang sesuai untuk yang terasa nak makan kek tapi at the same time nak diet juga. Kek yang bagus juga untuk ibu emak mama mommy makan sebagai Milk Booster 😍❤🌹 . Kek ni di bake tak gunakan telur tau. So those yang ada allergy telur boleh la try kek ni. Bagi lepas ngidam tak dapat makan kek Sabrina Bakery yang lain. Hiks..

Combo Jimat Mama For Lofa Nutella Gunung Berapi Oat Bar Mamasab by Sabrina Bakery Brownies

COMBO JIMAT MAMASAB

Set MamaForLofa

RM 90

FULAMAK !! 3 BIJI KEK 1 HARGA, SIAP JIMAT RM20 PULAK TU!

HARGA ASAL RM110, SEMPENA PROMO HEBAT CUMA RM90 JIMAT RM20.

Apa yang ada dalam set MamaForLofa ni?

1 kotak Brownies Saiz 7″
1 Kotak Congo bar Saiz 7″
1 Kotak Nettella Oat Bar Saiz 7″ (Nutella Gunung Berapi)

Grab sekarang atau perlu tunggu berjam2 sebab Mamasab memang sediakan fresh bake je tau.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Sentul

 2 -47, Maxim Citylight Sentul, No 25 Jalan Sentul Perdana, Sentul.

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

© All rights reserved