COMBO JIMAT MAMASAB

Set Mamasab Best

RM 165

JIMAT RM30 set Mamasab Best ni.

Apa yang ada dalam set Mamasab Best ni?

2 kotak Brownies Saiz 7″
1 Kotak Congo Bar Saiz 12″
1 Kotak Pecan Butterscotch Saiz 10″

Memang gojes sangat mama ni kan 不不
Cari geng.. 2 3 orang.. Awak beli ni saya beli tu..
Lepas tu sorang order beli set ni

Runner sampai terus agih2 kan Kat kawan2 yg kongsi tu kan.
Bijak kan mama ajar Korang berjimat cermat. Jadi lah pembeli yang bijak ye

BROWNIES LEGEND Brownies yang menjadi igauan sekarang ni . Sememangnya LEGEND dari dulu sampailah sekarang. Team dah potong siap2 taw untuk senang dingap nanti. Nak tahu sendiri rasa Brownies Legend MamaSabmacam mana? Jom order dan rasa sendiri.

Combo Jimat Mamasab Best Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery cake
Combo Jimat Mamasab Best Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery Putrajaya
Combo Jimat Mamasab Best Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery delivery
Combo Jimat Mamasab Best Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery Cake Delivery

CONGOBAR Runtuhan Coklat cip menghiasi Padang congobar. Setiap gigitan sayang2 akan merasai coklat cip yang meleleh & melekat Gigi sayang2 haha . Nak tahu sendiri rasa Congobar Mamasabmacam mana? Jom order sekarang dan rasa sendiri.

Combo Jimat Mamasab Best Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery Bangi Kajang
Combo Jimat Mamasab Best Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery
Combo Jimat Mamasab best Pecan Butterscotch Mamasab by Sabrina Bakery Agent

PECAN BUTTERSCOTCH. Jom berkenalan dengan Pecan Butterscotch . Kek dia vanilla sponge & ada special cream. So tak muak & ringan. Walaupun sejenis kek ringan, tapi bahan-bahan dia rich tau. Bau wangi roasted pecan + butterscotch sauce. Rasa dia pulak, of course la yummy Pada yang minat kek yang ringan & tak muak, boleh pilih Pecan Butterscotch. Ringan tak bermaksud tak premium, ditopping dengan fresh cream & caramelized pecan tu yang paling umphh…

Combo Jimat Mamasab best Pecan Butterscotch Mamasab by Sabrina Bakery Cake Delivery

COMBO JIMAT MAMASAB

Set Mamasab Best

RM 165

JIMAT RM30 set Mamasab Best ni.

Apa yang ada dalam set Jimat Mamasab Best ni?

2 kotak Brownies Saiz 7″
1 Kotak Congo Bar Saiz 12″
1 Kotak Pecan Butterscotch Saiz 10″

Memang gojes sangat mama ni kan不不
Cari geng.. 2 3 orang.. Awak beli ni saya beli tu..
Lepas tu sorang order beli set ni

Runner sampai terus agih2 kan Kat kawan2 yg kongsi tu kan.
Bijak kan mama ajar Korang berjimat cermat. Jadi lah pembeli yang bijak ye.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Sentul

2 -47, Maxim Citylight Sentul, No 25 Jalan Sentul Perdana, Sentul.

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

穢 All rights reserved