COMBO JIMAT MAMASAB

Set Mamasab Gojes

RM160

JIMAT RM30 set Mamasab Gojes ni.

Apa yang ada dalam set Mamasab Gojes ni?

2 kotak Brownies Saiz 7″
2 Kotak Congo bar Saiz 7″

Memang gojes sangat mama ni kan 不不
Cari geng.. 2 3 orang.. Awak beli ni saya beli tu..

Lepas tu sorang order beli set ni

Runner sampai terus agih2 kan Kat kawan2 yg kongsi tu kan.
Bijak kan mama ajar Korang berjimat cermat.

Jadi lah pembeli yang bijak ye.

BROWNIES LEGEND Brownies yang menjadi igauan sekarang ni . Sememangnya LEGEND dari dulu sampailah sekarang. Team dah potong siap2 taw untuk senang dingap nanti. Nak tahu sendiri rasa Brownies Legend MamaSabmacam mana? Jom order dan rasa sendiri.

Combo Jimat Mamasab Gojes Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery cake
Combo Jimat Mamasab Gojes Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery delivery
Combo Jimat Mamasab Gojes Brownies Legend Mamasab Sabrina Bakery Putrajaya
Combo Jimat Mamasab Gojes Congo Bar Mamasab Sabrina Bakery

CONGOBAR Runtuhan Coklat cip menghiasi Padang congobar. Setiap gigitan sayang2 akan merasai coklat cip yang meleleh & melekat Gigi sayang2 haha . Nak tahu sendiri rasa Congobar Mamasabmacam mana? Jom order sekarang dan rasa sendiri.

COMBO JIMAT MAMASAB

Set Mamasab Gojes

RM 160

JIMAT RM30 set Mamasab Gojes ni.

Apa yang ada dalam set Mamasab Gojes ni?

2 kotak Brownies Saiz 7″
2 Kotak Congo bar Saiz 7″

Memang gojes sangat mama ni kan 不不
Cari geng.. 2 3 orang.. Awak beli ni saya beli tu..

Lepas tu sorang order beli set ni

Runner sampai terus agih2 kan Kat kawan2 yg kongsi tu kan.
Bijak kan mama ajar Korang berjimat cermat.

Jadi lah pembeli yang bijak ye

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Sentul

2 -47, Maxim Citylight Sentul, No 25 Jalan Sentul Perdana, Sentul.

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

穢 All rights reserved