KAMBING PERAP MAMASAB FROZEN

0.5 kg - RM35
1.0 kg - RM55

KAMBING PERAP MAMASAB SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT… SEMERBAK BAU MENUSUK TERUS KE HATI! Kambing perap mamasab ini diimport khas dari New Zealand, dagingnya sangat lembut..hanya 15 minit diperlukan untuk masak.

Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery Order

Bayangkan dengan kombinasi daging kambing lembut dengan sos perap 19 ramuan rahsia Mamasab…. bakal menyengat saraf lidah satu family sayang2!

Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery
Harga Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery

Dulu saya memang anti kalau bau kambing dan memang tak makan langsung. Tapi lepas rasa je Kambing Perap Mamasab sumpah ! memang jatuh cinta terus. 

Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery Putrajaya

Jadi tak hairan laa setiap bulan, 2 Tan Kambing perap Mamasab sold out! Dengan juicy, lembut, fresh, rempahnya lagi memang 1000% recommend WAJIB makan.

Stokis Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Delivery Kambing Perap Mamasab Frozen

Mudahnya masak Kambing Perap Mamasab ni.

Tak perlu susah-susah bakar atas api pun. Ikut je macam yang mama masak dalam video ni.

Jom tengok testimoni orang yang dah rasa Kambing Perap Mamasab ni.

Review Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Testimony Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery yang sedap
Review Testimony Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery

Kambing Perap Mamasab

Produk mamasab yang sering sold out di setiap Cawangan Mamasab. Awak rasa kenapa?

Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery

KAMBING PERAP MAMASAB SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT… SEMERBAK BAU MENUSUK TERUS KE HATI! Kambing perap mamasab ini diimport khas dari New Zealand, dagingnya sangat lembut..hanya 15 minit diperlukan untuk memasak.

Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery Order
Agen Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery Putrajaya
Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery Shah Alam
Stokis Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery

Bayangkan dengan kombinasi sos perap 19 ramuan rahsia Mamasab, bakal menyengat saraf lidah satu family sayang2. Dulu saya memang anti kalau bau kambing dan memang tak makan langsung. Tapi lepas rasa je Kambing Perap Mamasab sumpah ! memang jatuh cinta terus.

Delivery Kambing Perap Mamasab Frozen
Delivery putrajaya Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery dengkil
Agen Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery
Harga Kambing Perap Frozen Mamasab by Sabrina Bakery HQ

Jadi tak hairan laa setiap bulan 2 Tan Kambing perap Mamasab sold out! Dengan juicy, lembut, fresh, rempahnya lagi memang 1000% recommend WAJIB makan.

1/2kg hanya RM35
1kg hanya RM55

Delivery Kambing Perap Mamasab Frozen Shah alam

Mudahnya masak Kambing Perap Mamasab ni...

Tak perlu susah-susah bakar atas api pun. Ikut je macam yang mama masak dalam video ni.

Kambing Perap Mamasab by Sabrina Bakery Headline
Review Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery

Apa kata orang yang pernah rasa Kambing Perap Mamasab ni?

Kambing Perap Mamasab Frozen Delivery by Sabrina Bakery
Review Testimony Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Testimony Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery yang sedap
Testimony Client Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Testimoni Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery
Testimony Kambing Perap Mamasab Frozen by Sabrina Bakery Cyberjaya

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

Mamasab Petaling Jaya (HQ)

12, Jalan PJS 5/26, Taman Desaria, 46000 Petaling Jaya.

Mamasab Cyberjaya

SME Technopreneur Centre 3, 11, Block B, Jalan GC 3, Glomac Cyberjaya GC 3,, Persiaran Apec, Cyberjaya.

Mamasab Sentul

 2 -47, Maxim Citylight Sentul, No 25 Jalan Sentul Perdana, Sentul.

Mamasab Kuantan

A-97 Ground Floor Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan Pahang.

MAMASAB By Sabrina Bakery, kepakaran kami adalah membantu menyediakan cake, dessert & cookies yang paling bersih, paling suci, paling segar dan halal serta boleh ditempah segera tanpa perlu pre-order. Mamasab telah bermula daripada tahun 2014 melalui home based sahaja dan alhamdullillah kini telah mempunyai 4 cawangan seluruh Malaysia. Iaitu di Petaling Jaya HQ, Cyberjaya, Kuantan, dan Sentul. Akan datang banyak lagi cawangan akan dibuka untuk memperluaskan lagi jenama MAMASAB By Sabrina Bakery.

© All rights reserved